top of page

Rólunk

A Cataphractos Megfelelőségi Csoport tagjai  kiemelkedően képzett szakemberek.

s1.png
dr. Barabás Tamás llm. 

Tamás adatvédelmi compliance szakemberként évek óta dolgozik együtt hazai és külföldi  kkv-kkal adatvédelem  és belső vállalati compliance kultúra fejlesztés területén. Szakterülete a GDPR hazai alkalmazása és az üzleti folyamatok adatvédelmi megfelelősége. Tamás tanulmányait az ELTE Jogi Karán és a Szegedi Tudományegyetem Üzleti Tudományok Intézetében , illetve a Bankárképzőben végezte. Tamás  Budapesti Ügyvédi Kamara és a Magyar Vállalati Compliance Társaság tagja. 

s1.png
dr. Zempléni Kinga llm.

Kinga a Milánói Egyetemen, majd a  Pécsi Tudományegyetem Állam és Jogtudomány Karán szerzett munkajogász szakjogász oklevelet. Évtizetes tapasztalatával több nemzetközi ügyvédi iroda és nagyvállalat munkáját támogatta. Szakterülete a munkajogi és adatvédelmi auditok lebonyolítása. Kinga a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja.

s1.png
dr. Höflinger Hajnalka 

Hajnalka tanulmányait a Budapesti Gazdasági Főiskolán és az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán végezte. A Nemzeti Adó- és Vámhivatalban helyi, regionális és országos szinten ellenőrzési és végrehajtási szakterületen, valamint egy követeléskezelő cég jogi vezetőjeként szerzett releváns tapasztalatot. Szakterülete az adó- és végrehajtási eljárások felülvizsgálata, a közigazgatási jog. A Corvinus Science Shop és a PILnet keretében fontos számára a társadalmi felelősségvállalás.

bottom of page